Barion Pixel

Filaticum ABS

7 900 Ft

6 220 Ft + ÁFA

Új generációs ABS filament tartósabb, ütésállóbb, hőállóbb tárgyak nyomtatásához. Az autóipari minőségű alap- és adalékanyagoknak köszönhetően a Filaticum ABS-ből nyomtatott tárgy zsugorodása nagyon alacsony, ugyanakkor az ütésállósága kiemelkedően magas. A nyomtatott tárgy felülete matt, selymes hatású.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

A Filaticum tekercseket műanyag zsugorfóliával zárjuk, majd egy környezetbarát kartondobozban helyezzük el, amit szintén zsugorfóliával borítunk. Filament súly: 1 kg Csomagolt termék összsúlya: 1,35 kg Cséve mérete: 200 mm x 67 mm Cséve közepének átmérője: 54 mm Doboz mérete: 218 x 205 x 76 mm

Elkötelezettek vagyunk a környezetbarát nyomtatószálak gyártása iránt, de számos olyan felhasználási terület van, ahol a standard PLA termékek nem elégítenek ki minden elvárást. Ha tartósabb, ütésállóbb, hőállóbb tárgyakat szeretne nyomtatni, az ABS szálakat ajánljuk. Több hónapos kutatással, fejlesztéssel egy új generációs ABS filamentet fejlesztenünk ki. A Filaticum ABS nyomtatószál ideális funkcionális tárgyak, mintadarabok nyomtatásához illetve ipari alkatrészek, prototípusok gyártásához.

Az autóipari minőségű alap- és adalékanyagoknak köszönhetően a Filaticum ABS-ből nyomtatott tárgy zsugorodása nagyon alacsony, ugyanakkor az ütésállósága kiemelkedően magas. A nyomtatott tárgy felülete matt, selymes hatású. A matt felület miatt háttérbe szorul a műanyagos karakter, és inkább a fémes jelleg dominál.

A Filaticum ABS szál fűtött asztalon jól nyomtatható, jó a mérettartásuk és a tapadásuk. Javasolt nyomtatási hőmérséklet: 240-260 0C, asztal hőmérséklete: 110 0C

Biztonsági adatlap