Barion Pixel

BigRep PRO

0 Ft + ÁFA

A BigRep PRO az újonnan szabadalmaztatott Metering Extruder Technology (MXT®) technológiát alkalmazza a gyorsabb és pontosabb nyomtatás elérésére. A PRO-t úgy tervezték és gyártották, hogy alkalmas a cserélhető alkatrészek gyártására, valamint végtermékek sorozatgyártásra is. A nyomtató céges hálózatba kapcsolását az IoT kapcsolat biztosítja.

  • Metering Extruder Technology (MXT®)
  • Bosch Rexroth CNC Control System
  • Teljesen zárt nyomtatótér
  • Gyorsan felmelegedő asztal, gyors tapadás
  • Félautomatikus szintezés

 

Kategória:

Leírás

BigRep a nagy méretű, sorozatgyártásban készülő 3D nyomtatók piacvezető fejlesztője és gyártója. A német cég a világ legnagyobb nyomtatóit készíti a különböző iparágakban 3D nyomtatást végző cégek számára. A kiváló minőségben készülő gépek pontos, gyors nyomtatást tesznek lehetővé, az iparban használatos nagy méretű tárgyak nyomtatásához pedig könnyen használható, nagyméretű nyomtatási felületet biztosítanak.

A BigRep 3D nyomtatók magyarországi viszoneladóiként várjuk érdeklődésüket elérhetőségeinken.

Néhány fontos technikai információ a BigRep PRO-ról:

Nyomtatási méret x 1020 y 970 z 980 (mm)
Réteg felbontás 0,3 mm – 0,6 mm
Asztal hőmérséklete  max. 99 °C
Extrúder Két nyomtatófej: MXT + ACE
Nyomtatási technológia  FFF – Fused Filament Fabriction (FDM)

 

A Filaticum PLA filamentek bio-kompozit termékek.

Miért bio? A felhasznált alapanyagok jellemzően természetes alapú, megújuló erőforrásból előállított anyagok. A PLA alapanyaga kukorica, az egyes filamenteknél alkalmazott adalékok – pl. gipsz, szénszál, szénpor – szintén természetes anyagok.

Miért kompozit? A filamentek adalékanyagokat tartalmaznak, így lehet azt elérni, hogy a felhasználástól függően a 3D nyomtatószálak megfelelő mechanikai, fizikai, kémiai tulajdonságokkal rendelkezzenek. Ezen anyagok pozitívan befolyásolják a nyomtathatóságot, módosítják a kinyomtatott tárgyak felületi struktúráját.

A Filaticum nyomtatószálak az összes elterjedt FDM/FFF technológián alapuló 3D nyomtatóban használhatók.