Barion Pixel
Akció!

Filaticum PLA Válogatás (14)

31 600 Ft

24 882 Ft + ÁFA

5 kg PLA filament fekete és fehér színekben, akciós csomagáron

Cikkszám: PLAmix14 Kategória:

Leírás

  • Filament súlya: 5 kg
  • Cséve mérete: 204 mm x 67 mm
  • Cséve közepének átmérője: 52 mm

 

Technikai adatlap
Anyagbiztonsági adatlap

Filaticum PLA

A Filaticum PLA termékek abban különböznek a nyomtatószálak többségétől, hogy összetett (kompozit) anyagok. Az alap polimeren és a színezőanyagon túl a 3D nyomtatási folyamatot elősegítő, illetve a kész nyomtatott tárgy színét, mechanikai tulajdonságait módosító összetevőket (additívokat) is tartalmaznak. Ezek az összetevők többek között lehetnek különböző töltőanyagok (pl. gipsz), külső, belső csúsztatók, folyást befolyásoló adalékok.

Az összetevők speciális adagolásának köszönhetően egy “lágyabb” filament készült el, amellyel a megszokottnál sokkal könnyebben nyomtathatunk 3D tárgyakat, akár gyorsabban, illetve alacsonyabb hőmérsékleten is.

A Filaticum nyomtatószálak az összes elterjedt asztali, FDM/ FFF technológián alapuló 3D nyomtatóban használhatók. A nyomtatás a Filaticum termékekkel egyszerű és könnyű, egészen új nyomtatási élményt eredményez.

Filaticum színezőanyagok

A felhasznált pigmentek élénk, egyúttal barátságos színeket adnak, vékonyabb falvastagságú tárgyak esetén is. A pigmentek elérik a DIN 54001 szabvány szerinti legjobb hő stabilitási értéket, és fényállóságuk is a legjobb értéket mutatja a DIN 53388 szabvány szerint.

Élelmiszerbiztonsági megfelelés

A Filaticum termékek előállítása során felhasznált alap- és festékanyagok többsége megfelel az EU országaiban előírt szabályoknak (98 (1) EC határozata és 10/2011 / C bizottsági rendelet).

A Filaticum termékek nem tartalmaznak, a gyártási folyamat során pedig nem használunk veszélyes vegyi anyagokat, minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatást és termelési folyamatunk ökológia lábnyomát. A Filaticum termékek RoHS tanúsítvánnyal rendelkeznek és megfelelnek a REACH rendelet előírásainak.

Biológiai lebonthatóság

A Filaticum termékek főleg természetes alapanyagokból készülnek, és ipari komposztálással könnyedén lebomlanak.